Kjære HTK-medlem.

Nok et år nærmer seg slutten og juleroen senker seg etterhvert i de tusen hjem:-)

Julen og juletradisjonene er, når alt kommer til alt, like forskjellig (-e) som vi er forskjellige som HTK medlemmer. Noen har lagt huset «i bløyt» i ukesvis og det lukter av både salmiakk og annet. Andre tar det mer så som så. Det bakes – og det bakes slett ikke. Noen nyter kopp etter kopp med gløgg i godt lag, det går unna på mandariner – mens andre ligger strekk ut i sykdom og vemmes ved tanken på krydderlukta som spres i huset når gløggen når «det begynner å ryke- punktet»…

Folkens: La julen få være det og slik den er, for den enkelte av oss. Respekter de ulike tilnærminger til hvordan man forholder seg til denne høytiden. Oppmuntre dem som ønsker å bruke juleferien til å sette startskudd for litt mer systematisk trening. Oppmuntre like lykkelig de som tar seg en velfortjent pause fra lett, middel eller tung trening hele høsten.

Ta på turtøy og tursko – eller la være. Lås deg inne med en god film – eller inviter til Scrabble. Gjør noe som gjør andre mennesker glade. Gjør noe som gir deg glede.

Takk for innsatsen på alle arenaer denne høsten- ja til dere alle sammen. HTK har hatt et aktivt 2018, en aktiv høst – ny aktivitet står for tur på nyåret.

Oppdatert treningsplan finner du nederst i denne mailen; kos deg på trening – hvis du gjør trening til din foretrukne aktivitet i julen. Hvis ikke, så vet vi at vi ser deg på nyåret. Det er vi faktisk helt sikre på. Og DET ser vi frem til! Vi liker deg nemlig himla godt. Vi er ydmyke over at nettopp DU fremdeles velger å være medlem i klubben. Takk!

God jul og godt nyttår alle!

Hilsen styret

Trening i Romjulen

 

Vanlig trening fram til og med 21. desember. Tilbake til vanlig trening fra og med 2. Januar. Eneste endring i treningstidene fra nyttår er flytting av torsdagsspinningen til onsdager, 1930-2100.

  • 22.Desember kl 18-21:00 Felles lang svømmeøkt, 3timer 100x100m
  • 28.Desember kl. 10:00-11:30 Svømming
  • 29.Desember kl. 18:00-19:30 svømming
  • 30.Desember kl. 19:00-20:30 Svømming
For de som er medlem på Trimeriet er det satt  ekstra time i jula. Sjekk Trimeriet.no