Om bare noen få dager lander noen av Norges sprekeste ungdommer i Haugesund. Elitelaget og Utviklingslaget til Norges Triathlonforbund skal ha treningssamling i Haugesund. Anført av Arild Tveiten, flere ganger Norgesmester i Triatlon og blant de beste tider og plasseringer gjort av en nordmenn på VM IronMan Hawaii,  samles ungdommene for å trene i IronMan omgivelser.

Haugesund Triathlon Klubb stiller 6-7 gutter og jenter som skal få bryne seg mot landets beste. Kanskje vi har en gryende landslagstriatlet i Haugesund?

 

STANDSMESSIG TRANSPORT
Landslaget ankommer Helganes på fredag og den nye HTK hengeren vil bli benyttet for transport av sykler og utstyr. Dette blir jomfruturen for hengeren som Laastad & Co har sponset HTK.

 

 

 

 

 

 

TRENINGSPRLAN

Denne samlingen er ett viktig ledd i oppkjøringen til sesongstart og det blir fokus på gode kvalitetsøkter.

Fredag 12.4:      

Løping 1t. Intervaller med god flyt og fart: 12*300m intervaller I3

Lørdag 13.4:

07.30: 45 min Løping rolig morgentur I1.

09.00-11.00: Svømming 2t.  Triathlonspesifikk økt i basseng

16.00-18.30: Overgangsøkt sykkel og løp. Flere overganger med sykkel lagtempo 3km med overgang til 1km løp.

Søndag 14.4:

09.00: Sykkel 3t. Rolig med overgang til 30min løping etterpå.

 

VIS HENSYN

Lørdag vil det svømmes i Haraldshallen på treningstiden til HTK fra kl. 0900-1100.  Møt opp og følg svømmerne fra tribunen.

Søndag vil det sykles i Bleikmyr området samt norde del av IronMan løypen mot Sveio. Bilister bes om å være oppmerksomme og vise hensyn.

HTK SATSER PÅ UNGDOMMEN

Samlingen er midt i blinken for den ungdomssatsning som Haugesund Triatlon Klubb nå intensiverer. Mange forbinder HTK med IronMan, men HTK er en fri og uavhengig klubb som driver med triatlon hvor IronMan er en av konkurransene det deltas i. For ungdommer vil disse to distansene være aktuelle å konkurrere i

Sprint  (750 m svømming, 20 km sykling, 5 km løp) og Normaldistanse (også kalt OL-distanse (1.500 m svømming, 40 km sykling, 10 km løp)

Det finnes flere lokale og nasjonale konkurranser med disse distansene og ungdommen i HTK vil få flere sjanser til å vise seg frem. I slutten av mai går blant annet Ungdomsmesterskap og NM av stabelen i Stavanger.

FOREDRAG

Lørdag planlegges et foredrag av Arild Tveiten for foreldre og ungdom som ønsker å vite om hva forbundet legger i triatlon for ungdom og hvilken satsing som gjøres for ungdom. Foredraget gjennomføres på HTG

For mer informasjon eller spørsmål til arrangementet, kontakt Alf Terje Marthinussen (tlf. 46 84 04 03) eller Ole Morten Skogland (tlf. 91 91 15 90)

Tidligere annonserte nyheter rundt samlingen

 

Med forbehold om endringer