Vi nærmer oss slutten på 2015 og det er på tide å takke for i år.

2015 har igjen vært et stort og begivenhetsrikt triatlonår for HTK. Mange nye milepæler er nådd og gode resultater er oppnådd både til vanns, på sykkel og i løpesko.

nisse_logoHTK har passert 500 registrerte medlemmer i løpet av året. Dette stiller krav til organisering og oppfølging. Klubben er drevet av frivillighet og uten den iherdige innsats fra trenere og personer i grupper og utvalg, ville vi ikke vært der vi er i dag.

Som foregangsklubb for triatlon i Norge (ja, vi får stadig høre det), er det med stolhet vi på slutten av året startet avdeling for bevegelsehemmede. Team Tvilling, med opphav i Danmark, vil startes for fullt på nyåret og vi gleder oss til fortsettelsen. Det blir infomøte for interesserte i Ishallen tirsdag 12.januar kl.1800.

Med Mikal som trener og et aktivt Sportslig Utvalg har vi fått et enhetlig treningsopplegg for store og små. Dette arbeidet skal det bli spennende å se resultater av fremover.

HTK er en sosial og inkluderende klubb. Treninger, reiser og samlinger har og skal fortsatt ha stor grad av sosial omgang og inkludering. Barn, Ungdom og voksne stortrives i HTK, det forteller alle tilbakemeldinger.

Resultatene uteblir heller ikke. De aller minste fosser frem i bassengene og ungdommene fra HTK kaprer ofte både en og to plasser på pallen samtidig. HTK’ere utmerker seg på de fleste resultatlister, ikke bare lokalt, men også utenfor distriktet.

Haugesund Triatlon ble igjen en suksess. Til neste år står vi som arrangør av NM Sprint. Dette gleder vi oss veldig til. Går alt etter planen åpner påmeldingen i januar, men sett allerede nå av siste helgen i august 2016. Det blir triatlon for barn, ungdom og voksne som tidligere. I tillegg har vi som mål å ha minst 3 deltagere fra vår Team Tvilling gruppe på startstreken.

Takk til alle medlemmer, frivillige, samarbeidspartnere og sponsorer for et TRIvelig 2015. Måtte 2016 bli like bra.

Ønsker alle en god jul og et riktig godt nyttår! For de som har lyst å trene er det bare å følge vår rikholdige meny nedenfor.

Med vennlig hilsen

Kurt Misje
Styreleder

 

Treningsplan julen 2015 - HTK