«Svøm for livet» ønsker deg herved velkommen til foredrag på Rica Maritim, 11. oktober klokken 19.00.

Innhold:
Stian Vikra, tidligere marinejeger og nåværende langdistansesvømmer og foredragsholder holder foredrag om motivasjon og målsetninger.
Foredraget omhandler veien fra å være dårligst i klassen, i svømming,  på ungdomsskolen og videregående for så å nå sitt mål om å svømme over den Engelske kanal. Foredraget inneholder mange interessante historier både fra tiden som marinejeger og fra svømmingen.

Prosjektet svøm for livet ble opprettet i 2008, og med mål om å sette fokus på Stiftelsne Organdonasjon og å svømme turene Boknafjorden, Utsira-Karmøy, Sandeid-Skipavåg og den Engelske kanal. Alle turene er nå gjennomført og den neste svømmeturen vil bli presentert på Rica Maritim.

Troels, Mirakelmannen Mathisen, informasjonssjef i Stiftelsen Organdonsajon kommer også og har foredrag om organdonasjon. Troels har selv byttet 4 organer og er et levende bevis på at organdonasjon redder liv. 14år etter at han fikk nye organer kan han fortelle om et liv utenom det vanlige.

Foredragene er gratis, men det vil bli gitt anledning til å gi en pengegave til Stiftelsen Organdonasjon for de som ønsker det. Jeg presiserer at det viktigste er å informere om Organdonasjon , dvs at dere kommer, og gaven er for de som ønsker.

Påmelding gjøres på e-mail: post@svomforlivet.no eller facebook.com/svomforlivet/ gå deretter inn på arrangementer og meld deg på der.
evt gå direkte til arrangementsside her facebook.com/svomforlivet/events

Hjertelig velkommen.


Mvh
Stian Vikra
www.svomforlivet.no