Som vi er stolte av å ha i klubben, og som også er stolte av å representere og være i HTK.

Haugesund triatlon klubb (HTK) gjorde en intensjonsavtale med Eiendomsmegler A i vinter, som innebar at dersom noen selger en bolig ved bruk av Eiendomsmegler A, vil Eiendomsmegler A gi kr 5000,- til HTK. Eneste som kreves er at en sier fra om dette ved inngåelse av avtalen.

Det første salget er nå gjort, og vi har fått beskjed om en forestående utbetaling av kr 5000,- TUSEN TAKK!

Dette er veldig hyggelige penger å få, og de er heller ikke budsjettert med. Etter noen samtaler internt i styre og sponsorutvalg er vi kommet til hvordan vi tenker å bruke noen av disse pengene i starten. Det er også slik at giverne selv kan komme med innspill til konkrete positive tiltak i klubben for «deres» kr 5000,-

HTK har mange gode og hyggelige utøvere. Det er mange ulike nivå, men fellesnevneren er et godt miljø blant både store og små. Klubben jobber hele tiden for å legge til rette for både trening og trivsel for alle disse.

 

Her har vi to unge utgaver av Endre Espedal og Birk Skogland. Lite visste vi da hvor langt de kunne nå, selv om de tidlig var flinke. Men god innsats over tid hjelper. Samt å være i en fin klubb med mange andre flinke og hyggelige folk i tillegg!

 

Endre og Birk

Likevel er det ikke å legge skjul på at vi også er svært stolte av våre to utøvere som er på landslag i triatlon. Endre Espedal og Birk Skogland holder et svært høyt nivå både nasjonalt og internasjonalt. De representerer også klubben utad på en forbilledlig måte både ved å trene med klubben og motivere andre utøvere, bruk av klubbtøy som også viser igjen i mange bilder rundt på mange arrangement og i medier, samt også fremsnakking av klubben i de miljøene de er i.

De to første utbetalingene ønsker vi dermed å gi til deres satsing. De bruker mange timer og også mange egne penger til reising og prioriteringer de må gjøre for å nå så langt som mulig. HTK vil dermed som klubb forsøke å gjøre det lille ekstra på vei mot deres videre ferd mot verdenstoppen.

Det vil i praksis si at de deler de første kr 5000,- som klubben har fått, og at neste person som selger sin bolig gjennom Eiendomsmegler A er med på å gi de neste kr 5000,- som de kan dele.

 

Endre ikledd landslagsdrakt under internasjonalt løp. Er det rart vi i klubben er stolte?

 

Ikke noe sløsing av penger

I samtale med Endre begynner han mer eller mindre å le når han blir spurt om når han sist kjøpte typiske ungdomsklær for pengene sine. Han kunne ikke huske når dette var, men det var sikkert før 8. klasse i hvert fall. Videre gikk det i store og medbrakte matpakker når de var ute og reiste. De måtte stort sett alltid dekke kostnader til mat og drikke når de var på reise, og det var aldri aktuelt å bruke penger på å kjøpe noe på en flyplass eller lignende. Da er det billigere å bare fylle matpakken hjemme eller på et hotell.

Selv om både Endre og Birk har fått være med landslaget på treningsleir, og Endre også har vært på et par høydeopphold ekstra gjennom Olympiatoppen, så er disse turene forbundet med egenandeler for å kunne være med. Alle «unødvendige» kjøp og kostnader må dermed kuttes helt bort. Det er dermed ingen shopping og slikt som prioriteres, kun trening, hvile og spise mest mulig av maten som blir servert. Og prøve å få tak i aktuelt trenings- og konkurranseutstyr gratis gjennom sponsorer eller klubb. Endre og Birk fikk også Haugesund kommunes idrettsstipend i 2017 på kr 50 000,- som ble delt mellom de. Kr 25 000,- var dermed kjærkomment og et viktig bidrag til at de kunne gjøre flere av de prioriteringene som de gjorde.

 

Begge guttene er stolte utøvere fra HTK, og bærer klubbdrakten så ofte de kan. Lokale sponsorer kommer også frem, her Laastad og co i dette bildet. Samme bilde ble for øvrig også ble brukt i Laastad og Co sitt eget reklametidsskrift; Laastadmagasinet.

 

Andre sponsorer

Vi vet at det er noen avtaler mellom i hvert fall Endre og noen sponsorer. Laastad & Co har en avtale, og vi hørte at Brian og Stillasgruppen også ville gjøre noe for å hjelpe videre

I denne sammenheng utfordrer vi gjerne også andre medlemmer og interesserte i HTK; er det noen som ser verdien av, og gleden i, å støtte disse flotte utøverne våre, så er vi mer enn villige til formidle kontakt. Og vi lover å kommentere det i et eller annet sosialt media også om du ønsker!

Penger fra Eiendomsmegler A til resten av medlemmene

Etter de to første salgene vil vi gjøre positive og motiverende tiltak for samtlige av klubbens medlemmer. Det er aktuelt å lage til treningssamlinger eller treningsdager i helger der vi lager en sosial møteplass med matservering og annet mellom et par økter for eksempel. I tillegg kan det gjøres mer ut av interne konkurranser/arrangementer der både bespisning og/eller bedret premiering blant deltagere eller frivillige kan gjøre evenementet enda mer populært.

Det gjentas også at dersom du som selger og giver ønsker pengene skal gå til noen spesielle tiltak eller prioriteringer, så vil du mest sannsynlig bli hørt!

Avtalen med Eiendomsmegler A

For ordens skyld, du har full anledning til å hente inn priser hos flere forskjellige meglere og velge ut fra de preferansene du mener er viktigst. Om det utelukkende er pris eller om også andre faktorer spiller inn avgjør du. Det avgjørende for avtalen er bare, at du etter å ha forhandlet vilkår, til sist sier at du ønsker å støtte HTK ved salget. Da får både du og klubben informasjon etter salget og oppgjøret er gjort, og klubben vil motta pengene.

Vi håper alle dere som skal selge, eller har en nabo eller kollega som skal selge (en trenger ikke være medlem i HTK for å gi kr 5000,- til vår klubb) tar kontakt med Eiendomsmegler A for å få et inntrykk av selskapet og meglerne der, og for et tilbud på salg av din bolig.

Jo flere som får solgt boligen sin ved bruk av Eiendomsmegler A, jo flere penger får HTK inn for å gi gode sportslige og sosiale tilbud til våre medlemmer!