En liten statusoppdatering fra ungdomsgruppa i HTK foran høstsesongen

 

Ungdomsgruppa i HTK har hatt en aktiv sommer med deltakelse på mange ulike konkurranser. Nå står høsten for tur og de har fortsatt en del ugjort for sesongen.

Den viktigste konkurransen som gjenstår er junior-NM kommende helg (16.august) i Tønsberg.

Her kommer deres vurdering av sesongen så langt, hva de skal delta på i høst og mål for disse, samt mål for neste sesong og treningen frem mot 2015:

 

Thea3

Thea

Thea Lothe Nilsen:

Sesongen har vært veldig bra, og jeg er fornøyd med det jeg har klart på kort tid. Jeg har deltatt på Bø-sprinten, Knirken, Hove tri, Auklanshamn tri, Stavanger tri og Østfold tri. Alle har gått bra.

I høst skal jeg være med på NM i Tønsberg og Åsane tri. Målet for disse to konkurransene er å forbedre tidene spesielt på sykkel.

Jeg skal trene masse i vinter for å gjøre det bedre neste sesong. Målene for 2015 er å forbedre tidene enda mer, og gjøre det bedre i hver disiplin.

 

 

Anne Marte

Anne Marte

Anne Marte Enerstvedt:

Sesongen har vært kjekk. Jeg har vært med på Hove tri, Auklanshamn tri, Stavanger tri, Østfold tri, Eidfjord tri og Oslo tri. Det har gått bra.

I høst skal jeg være med på NM i Tønsberg, Haugesund tri og Åsane tri. Målet mitt er å forbedre tidene mine.

Målet mitt for vinteren er å trene mer for å gjøre det enda bedre neste sesong.

 

 

 

malene

Malene

Malene Knutsen Breivik:

Jeg har vært med på Bø-sprinten, Hove tri, Auklandshamn tri, Stavanger-tri, Østfold-tri og Oslo tri. Tre av disse er olympisk distanse og resten sprint.. Det har gått bra på de fleste, selvfølgelig litt opp og ned, men synes oppturene har vært størst..

I høst skal jeg være med på NM i Tønsberg, Knirken, Haugesund tri og Åsane tri. I tilleg skal jeg, Endre og Birk være med landslaget på samling i Oslo uka før NM i Tønsberg. Har som mål å forbedre meg i alle grener, men spesielt sykkel og svømming.

I vinter skal jeg trene bra og håper på å få økt litt på mengden for å gjøre en bra 2015-sesong.

 

 

Birk

Birk

Birk Skogland:

Første del av sesongen har vært bra, jeg hadde et par dårlige løp i starten (Bø-sprinten og Hove tri), men så kom Auklanshamn tri og Stavanger tri og de gikk bedre. Østfold tri og Trollveggen tri var derimot litt tøffere konkurranser. Jeg deltok også på NM i duathlon, og så fikk jeg og Endre reisen til VM i duathlon for å representere Norge. Det var en bra erfaring og en kjekk opplevelse. Jeg føler svømminga og syklinga går bedre nå mens løpinga har stoppa opp litt på grunn av skade i kneet (runners knee).

I høst skal jeg være med på NM i Tønsberg, Knirken, Haugesund tri og Åsane tri. Uka før NM i Tønsberg er jeg, Malene og Endre med på landslaget sin samling i Oslo.

Målet mitt for neste sesong er å komme under 11-tallet på 800 m test i bassenget og forbedre meg så mye som mulig i de to andre grenene.

 

SimonSimon Bjelland Lande:

Sesongen har vært bra. Har vært med på Bø-sprinten, Hove tri, Auklandshavn tri og Stavanger tri.

I høst skal jeg være med på NM i Tønsberg, Haugesund tri og Åsane tri. Målet mitt her er å svømme, sykle og løpe enda bedre enn jeg har gjort før.

Målet mitt for neste sesong er å bli bedre i alle de tre grenene.

 

 

EndreEndre Espedal:

Sesongen til nå har vært veldig bra. Det startet med Bø-sprinten men den konkurransen var ikke min beste. Jeg sprakk på syklingen og svømte elendig. Min neste konkurranse var NM i duathlon, hvor jeg ble junior Norgesmester. Så kom VM i duathlon i Spania, det var min internationale debut. To uker etter dette kom NM normaldistanse (Hovetri). Det er en av mine beste konkurranser til nå i år, der fikk jeg 5. plass i seniorklassen.

Så var det litt ferie før Trollveggen tri. Der fikk jeg 2. plass og det er den fineste konkurransen jeg har vært med på til nå! Etter det var jeg med på Tuddal tri hvor det ikke gikk helt min vei.. Etne duathlon sto for tur etterpå og der vant jeg. Oslo triathlon sto for tur forrige helg og der fikk jeg 2. plass.

Etter Oslo skal jeg, Birk og Malene være med landslaget på samling før NM i Tønsberg 16. august. Det er sprint distanse og junior NM. Det gleder jeg meg til, det blir en kul konkurranse og en veldig tøff kamp!

Så er det Haugesund tri, Knirken og Åsane tri. Jeg ønsker å være med på så mange løpekonkurranser og svømmestevner som mulig også i høst i tillegg til triathlon.

Til vinteren er planen min å trene likt som jeg har gjort nå, men tror nok at at det blir litt større mengde. Jeg har som mål å bli en del av det norske ungdomslandslaget i triathlon, og få representere Norge i noen E-cup konkurranser neste år. Til høsten skal jeg begynne på HTG, det får jeg også trent litt i skoletiden.

 

Fantastisk å ha en så flott bukett av kjekke ungdommer i klubben. Vi ønsker dem alle masse lykke til med konkurranser og planer utover høsten. Vi er stolte av dere!!