Ordinær spinning på Vici fra kl 1745-19.15 og 19.30-21.00 utgår, men vi setter opp en ekstra Spinning  på Vici fra kl 16.00 – 17.30. Mikal vil holde denne – så rett opp på Kickoff.

Viktige samarbeidspartnere kommer til Deep Ocean Arena og til Haugesund triatlonklubb.

Ny hovedsponsor presenterer hele kleskolleksjonen, der det blir lagt opp til prøving av størrelser og «snoping» av hva vi ønsker å bestille.

Web-shop for bestilling av klær og utstyr vil bli åpnet, og klart for bestilling, like etter møtet. Det blir sendt en stor fellesbestilling for levering i god tid før sesongstart. Det er dermed viktig at du får testet både kvalitet og priser, og ikke minst størrelser på det du måtte ønske.

Vi vil også få høre hvilke samarbeidspartnere Haugesund triatlonklubb har, og hvilke fordeler og muligheter det gir oss som medlemmer. Og ingen fest uten kos! Det blir selvsagt servering av noe godt, så det blir en kveld som både er interessant og kosete.

Og om ikke det er nok, så satser vi på rekordoppmøte på intervallene vi har inne i hallen fra kl 20-21. Tenk hvor dritkult det hadde vært å fotografere over 100 stk som løper intervaller i HTK, og presentere dette til våre potensielt nye medlemmer og samarbeidspartnere. Er det rart vi er glade i, og stolte av HTK!