SimonFør konkurransen
Dagen før konkurransen ble det en rolig svømmeøkt og en lang biltur. Ganske sent på kvelden ankom vi Grimstad Bibelskole, hvor vi skulle sove. På lørdag våknet jeg rundt 8.00 og fikk i meg en god frokost. Videre gikk turen til Hove. Jeg hadde god tid før konkurransen.

Svømmingen
Startskuddet gikk kl.15.15. Jeg kom godt i gang, og jeg følte de 500meterene gikk fort. Ikke noe fornøyd med tiden egentlig. Opp av vannet dro jeg av meg deler av våtdrakten og løp gjennom den lange skiftesonen.

simon2Syklingen
Syklingen gikk svært godt. Jeg klarte å ligge i tempobøylen masse og fikk god flyt. Sykkelløypen var veldig kjekk, og det var lite trafikk langs veien. Etter to runder svingte jeg inn mot skiftesonen og løping sto for tur.

Løping
Etter en så bra sykling trodde jeg kom til og løpe fort også, men en bra løpetid ble det ikke. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men beina føltes tunge. 500meter før mål fikk jeg øye på en gutt lenger fremme i løypa. Jeg klarte å ta han igjen og når jeg løp i mål fikk jeg vite at jeg hadde kommet på 3. plass i min klasse. Det var litt stas.

Jeg fikk dessverre ikke med meg premieutdelingen, men premie fikk jeg dagen etterpå.

Simon