På fredagen reiste hele «laget» ned til bibelskolen vi skulle bo på i Grimstad. Det var en lang kjøretur, og vi var sent fremme. Vi la oss i 23 tiden, etter at vi hadde spist litt brød-mat.

Neste morgen gjorde noen av oss seg klar til å konkurrere, og vi andre gjorde oss klare til å heie. Da vi kom til Arendal, hadde vi en OW økt (open water svømming). Da vi var ferdige gikk starten til Simon og de andre som skulle kjøre sprint distansen. Simon gjore det veldig bra, og kom inn på en 3 plass i klassen gutter 14-16 år. Da de var ferdige kjørte vi til Arendal sentrum, for å spise pizza. Det siste som sto på programmet denne dagen var race briefingen til neste dags NM.

EndreNeste dag sto vi tidelig opp. Jeg følte meg i bra form, og veldig opplagt. Vi var litt sent ute, så det ble ikke så veldig mye tid til oppvarming. Jeg løpte i 10 min. Etter det tok jeg på meg våtdrakten, og begynte å svinge litt på skuldrene før jeg hoppet uti for å svømme litt før start. Da starten gikk var det mye kaos. Mange ville være først, så det ble mye «fighting». Jeg fikk en hånd rett i svømmebrillene, så den ene siden ble fylt opp med vann. Jeg kunne ikke stoppe opp for å fikse det, for da hadde jeg mistet han som jeg lå i dragsuget til. Jeg følte svømmingen gikk veldig bra ellers.

Endre2Da vi kom opp var jeg kjapp i skiftesonen. Jeg kom ut på sykkel som nr 5. (Litt usikker). Sykkeldelen var tung, og jeg kjempet hardt for at ikke de foran meg skulle øke forspranget. Jeg følte selv at jeg syklet veldig bra. Underveis drakk jeg litt vann i tilleg til at jeg hadde en Squeezy Gel.

Da jeg kom inn på løp var jeg bestemt på at jeg skulle løpe forbi hvertfall samtlige som hadde syklet forbi meg. Jeg løpe veldig bra i forhold til hva jeg har gjort tidligere i år. Jeg kom forbi nesten alle, utenom en. Jeg endte totalt på en 6.plass, men fikk 5.plass i NM senior. Det var en av de beste triathlon konkurransene jeg har vert med på til nå. Både på hva arrangørene har klart og gjort, og på hva jeg selv presterte. Jeg er veldig fornøyd med mitt egent resultat.

Endre