Jeg ble med til Hove for å heie på klubben og trene med ungdommene som ikke konkurrerte. Derfor var jeg ikke forberedt i det hele tatt når jeg fikk beskjed om at jeg skulle konkurrere selv på lørdagen. Jeg konkurrerte i sprint som er 750 meter svømming, 20km sykling, og 5km løping.

Forberedelser

Vi kom fram til der vi skulle sove i 9, halv 10 tiden.  Dagene før konkurransen hadde jeg syklet en time hver dag, og hatt litt egentrening  i svømmehallen. Før konkurransen fylte vi luft i sykkeldekka og la alt vi trengte klart i skiftesonen.

AnneMarte2

Anne Marte før sin første svømmetur i våtdrakt!!

Konkurransen

Da vi begynte å svømme følte jeg at jeg hadde en god flyt, og det gikk fort framover. Jeg har aldri svømt i våtdrakt før, så dette var nytt for meg. Når vi hadde svømt et stykke havnet jeg midt i en gruppe med folk som bare svømte bryst og jeg kom meg verken til siden eller framover, så det var litt dumt. Jeg ville jo ikke svømme over de heller.

Dette var min første skikkelige sprint, så jeg hadde aldri prøvd meg på skiftesone før, men dette gikk kjempebra syns jeg! På svømminga brukte jeg 13.59 min, noe som jeg er fornøyd med, med tanke på at jeg egentlig ikke kan svømme.

På sykkelen gikk det også veldig greit, og det var lett og sykle. Det var ikke så mange tunge oppoverbakker og det var mange vakter ute slik at jeg følte meg veldig trygg. Noe av det jeg var mest usikker på før konkurransen var om jeg kom til å sykle feil. Det skjedde heldigvis ikke. Jeg brukte 46.13 min på syklinga.

Løpinga for meg var veldig tung. Jeg brukte hele 32.34 min på dette, noe som jeg var skikkelig misfornøyd med.

AnneMarte3

 

Til slutt kom jeg inn på tida 01:36:33. Det var jeg veldig fornøyd med, med tanke på at løpinga gikk veldig dårlig.

Anne Marte