Race report Bryne Tri

Bryne Tri var min første konkurranse i år, og det gikk kjempebra! Målet med konkurransen var å fullføre med en god følelse da jeg ikke har hatt den beste oppladningen formmessig.

Vi kom tidlig frem, og fikk ordnet alt før start. Etter endel nøling på grunn av kaldt vann fikk vi også svømt noen meter før start, og fikk varmen. Svømmingen gikk bra, og jeg hadde god fly. Tiden var ikke den beste, men det var heller ikke målet. I T1 sleit jeg lenge med å få av drakten, for den hang fast i glidelåsen! Jeg sto lenge å dro i den helt til en vakt kom bort og hjalp meg. Dette gjorde kanskje at det prøvde å kjøre hardere på sykkelen, for det kjentes når jeg startet å løpe. Jeg hadde ikke tempobøylene på sykkelen, uten helt å huske hvorfor, men la meg så langt ned det går uten bøyler. Syklingen gikk bra, og T2 gikk betraktelig bedre enn T1. Ut på løp kjentes beina ut som gele, og med min ekstremt gode balanse holdt jeg på å gå i bakken noen ganger. Etter ca 1 km begynte beina å kjennes bra ut og jeg kunne øke tempoet. Følelsen på løp var veldig bra, selv om farten er endel saktere enn hva jeg vet jeg klarer når jeg er i form.

Alt i alt var det et veldig bra arrangement med masse kjekke folk og det var en vellykket sesongstart! Neste konkurranse er Stavanger triathlon, der jeg skal prøve å svømme, sykle og løpe enda litt raskere!

Malene