Her er Endres (nr.12) race report fra Bøsprinten.

Før konkurransen:
Jeg og min far kjørte rett til Bø. Jeg var ikke så veldig nervøs, fordi jeg viste godt hvordan det var. Da vi kom ned syklet jeg gjennom sykkel løypen. Jeg var tidlig til sengs, for å kunne yte maksimalt neste dag.

Svømmingen:
Jeg syntes svømmingen gikk greit. Jeg var ikke noe fornøyd med tiden min, men var nr.2 i herreklassen. Jeg svømte ikke like bra teknisk som jeg har gjort før, og fikk ikke helt opp farten. Jeg svømte på tiden 9.50 på 750 meter. Jeg har selv en personlig rekord på 10.05 på 800 meter.

Syklingen:
Syklingen gikk bedre. Jeg kom inn i skiftesonen på tiden 35.12 (uten temposykkel) jeg ble kjørt forbi av et par personer, men fant til slutt noen jeg klarte å holde følge med. det var jo ikke lov til å ligge på hjul, men jeg lå 10 meter bak, og holdt følge. Jeg gikk ganske hardt på denne disiplinen, for å ta igjen Jan Fredrik Halvorsen, som er like gammel som meg.

Løpingen:
Jeg var jo veldig sliten da jeg kom inn fra sykkel. Jeg prøvde å løpe i fra Jan Fredrik, men han hang på som en klegg.  Etter 3 av 4 runder var jeg helt ferdig. Jeg hadde ikke noe mer inne på lager, så da spurten kom fra Jan Fredrik, klarte jeg ikke å holde følge. Jeg løp på 17.07, noe som ikke er min personlige rekord. Jeg kom 8 sekunder bak Jan Fredrik.

Total tiden min ble 1.02:30. jeg kom inn på en 10.plass. Jeg kan gi meg selv en 4 på en skala fra 1-6 på dette løpet, men hadde håpet på en litt bedre plassering.

Endre

Flere bilder av Endre og de andre HTK ungdommene i Bøsprinten