Her kommer Simons race report – ny pers på to av tre disipliner er ikke så verst

Før konkurransen
Dagen før konkurransen gikk til forberedning og restitusjon. Ganske sent kom vi opp til Vågsli før vi tidlig lørdagsmorgen kjørte videre til Bø. Været var bra og det eneste som kunne gjøre dagen perfekt, var en god prestasjon fra min side!

Svømmingen
Etter en god oppvarming gikk starten i mitt heat på svømmingen. Jeg kom godt ut og klarte og finne meg en jevn fart. 750 meter senere løftet jeg meg opp fra bassenget og sprang inn i firkanten og stilte meg vedsiden av tidtakingssensorene som skulle stoppe tiden. Jeg la merke til at jeg var første mann opp av vannet i mitt heat, noe jeg syntes var litt stas. Når jeg fikk høre at jeg hadde svømt på 11.19 var jeg ikke overfornøyd, men ny pers var det i alle fall.

Syklingen
Kl.14 var det klart for start på sykkeletappen. Alt gikk ikke helt som jeg hadde forventet. Syklingen var preget av mye vind og jeg fikk aldri den flyten jeg ville ha. Jeg hadde ikke tempobøyler på sykkelen heller, noe jeg skal skaffe meg til neste konkurranse. Nå måtte jeg klinke til med en god løpetid.

Løpingen

Jeg kom godt i gang ut av skiftesonen og klarte på løpingen, som på svømmingen, å finne meg en jevn fart. Beina føltes litt tunge, som gjorde at jeg ikke klarte helt å presse meg til det utørste, men det gikk ganske bra allikevel. Jeg sprang på tiden 19.42 noe som er pers med 12 sekunder!

Etter målgang tok jeg en dusj før jeg fikk med meg premieutdelingen.  Alt i alt er jeg greit fornøyd med sesongstarten.

Flere bilder av Simon og de andre HTK ungdommene i Bøsprinten