Her er Malenes race report fra Bøsprinten

Før konkurransen
3.mai var det duket for årets første konkurranse. Dagene i forveien hadde jeg hatt god oppladning, etter program fra Arild. Dette måtte jo gå bra! Jeg kom opp til Bø lørdag morgen, etter å ha tilbragt natten på Vågsli.

Svømmingen:
Svømmingen ble kjørt i heat og mitt heat startet 10.00. Jeg kjente jeg var nervøs, men har svømt mye i det siste så jeg gledet meg endel også. Svømmingen gikk som det suste, og jeg fullførte på 11.27, ny pers! Det var en herlig begynnelse på konkurransen.

Syklingen:
Syklingen skulle begynne 14.00 så vi fikk en god pause. Sykkeletappen gikk dårlig, jeg vet jeg kan bedre og da er et utrolig kjedelig! Det var mye det tekniske det sto på, men runde nr. 2 gikk fortere etter en beskjed av Arild om at jeg måtte ligge i bøylene. Det var endel vind på sykkeletappen, noe som med en gang setter meg tilbake! Jeg må bli bedre teknisk på sykkel! Jeg tenkte at det ikke var langt igjen nå før jeg fikk gå ut på løp, min sterkeste gren!

Løpingen:
Etter noen tunge måneder med dårlige resultater løsnet det litt da jeg var på Mallorca og jeg gledet meg til å sjekke formen. Skiftesonen gikk som vanlig, med andre ord: treigt. Der har jeg også en ting å fikse opp til neste konkurranse! Løpeløypa var 4 runder på 1.25km. Det var vanskelig å presse på løp og jeg hadde ikke den energien jeg pleier. Hva det skyldtes vet jeg ikke, men noe var det!

Vel i mål var jeg veldig misfornøyd og var sikker på at resultatene hadde gått rett vest. Det ble kjapp dusj og bytting før vi satte nesen hjem mot Haugesund. I bilen lastet jeg opp resultatene på ToppTid. Og jeg hadde endelig løpt under 20! 19:53 ble den nye tida, og jeg kunne tross alt dra hjem med et stort smil om munnen!

Malene

Flere bilder av Malene og de andre HTK ungdommene i Bøsprinten