Her kan du lese Birks opplevelse av Bøsprinten 2014

Før løpet:
Turen til bø startet fredag kveld og endte opp på Vågsli for en god natt søvn før løpet. Vi sto opp tidlig og rakk akkurat racebrief før svømmingen kl 10.

Starten på sykkel gikk bare 4 timer cirka, etter min svømmetid. Grunnen til at vi hadde så lang pause var at vi svømte i basseng og det var rundt 80 påmeldte.

Jeg kan si det var et godt planlagt løp.

Svømmingen.
Svømminga gikk dårligere enn forventet fikk ikke varmet opp skikkelig og slet hele 750 meteren. En annen grunn til at det ikke gikk som forventet var at jeg bommet litt på tellinga og svømte 2 meter for langt og dermed måtte tilbake igjen for at de kunne stoppe tida.

Syklinga.
Syklinga var tung med mye vind og et stort antall tempo syklister som raste forbi på plate hjula sine. Kom enda lenger bak enn jeg allerede var.

Løpinga.
Løpinga gikk heller ikke som forventet jeg var stiv og tung i beina etter syklinga, dermed endte jeg opp med å komme inn på 1 time og 8 minutter, som ikke er rekordfart ifølge mine gamle tider.

Kort sagt så er jeg veldig misfornøyd med løpet, men kommer selvfølgelig sterkere tilbake neste år. Turen hjem hadde mye god stevning til tross for det dårlige løpet.

Flere bilder av Birk og de andre HTK ungdommene i Bøsprinten