Her følger en samling av HTK ungdommens dagsrapporter gjennom påskesamlingen på Mallorca 2014

Oppsummering av samlingens første treningsdag lørdag (12.4) kveld i vakker solnedgang.

HTK’s elitegruppe deltar på Triathlonforbund’s treningsamling. Lørdagens økt ble startet med en 40minutters joggetur, 4000 meter i Best Swim Centers 50 meters utendørsbasseng og avsluttet med en 50 km sykkeltur. En overgangsøkt på løp for de fleste er jo også fint.  Ungdommene oppdaterer med hver sin dagsrapport hver dag gjennom påsken så følg med. Bildet viser en oppsummering av dagen i solnedgang på hotellets bassengområde.

Søndag 13.April, blogg av Endre Espedal:

Dagen i dag startet med frokost kl 08. Etter en god frokost gikk vi ut for å sykkle langtur med noen små innlagte spurter. Vi skulle totalt ha 3 timer på sykkelen, men på grunn av en triathlon konkurranse måtte vi snu og sykkle tilbake samme vei. Derfor ble turen litt lenger enn vi hadde regnet ut. Etter 3 timer og 40 min, og 106 km på setet hadde vi en overgang til løp i ca 35 min. Deretter hadde vi en liten lunsj, og slappet av på rommet. kl 17.15 hadde vi en basis trening, før vi hoppet ut i bassenget for å svømme 7100 meter. Det ble en god dag, med mange rolige treninger. Ikke minst så var det sol, og veldig varmt. Totalt ble det nesten 7 timer med trening.

Mandag 14.April, blogg av Birk N. Skogland:
Mandag morgen starte med 45 min rolig løping med stigningsløp til slutt. Så var det frokost med masse god mat og drikke. Klokken 11.30 da var vi klare for 45 min Open water og 2500m test som ikke alle var like fornøyde med. Etter en god lunsj startet vi på dagens siste økt, som var sykkel intervaller. De innehold god trening på lagtempo og masse syre for visse personer. Vi hadde fremdeles en fin og gøyal tur frem til middagen klokka 7. Da var det på med bukser som var påbudt under middagen.
En liten oppsummering av dagen senere på kvelden, også litt filmer fra svømmeøkten dagen før, som vi fikk litt tilbakemeldinger på av selveste Arild Tveiten.

Tirsdag 15.April, blogg av Malene Knutsen Breivik:

Dagen startet med frokost før det kort tid etterpå var tid for sykling. Rolig tur stod på planen, og det ble en fin tur i strålende sol. Tilbake på hotellet ble det et raskt skifte før det var Open Water og teknikktrening i basseng. På Open Water økta fikk vi kjenne konsekvensene av en våtdrakt, nemlig svære gnagsår i nakken, au! Når lunsjen var inntatt var det en god pause før det bar videre til 14*75sek løpsintervaller, under økta var det glovarmt og de fleste kasta skjorta. De som ikke løp intervaller drev med aquajogg i bassenget. Totalt ble det litt over 4 og en halv time trening.

Onsdag 16.April, blogg av Simon Bjelland Lande:

Onsdag morgen kl.8 gikk vi ned til spisesalen for og få oss noe mat. Frokosten var god som vanlig. Litt før kl.9 var vi klar til en sykkeltur på 1 time og 30min. Etter alle de harde dagene var dette den første restitusjonsdagen. Det ble en strålende fin sykkeltur. Kl.12.15 sto alle klare med bassengkanten for basis trening. Etter basistreningen hoppet vi i bassenget. På dagens svømmetrening var det fokus på teknikk og alt foregikk i rolig sone. Nå bar turen tilbake til spisesalen. På ettermiddagen var det noen som la ut på en rolig løpetur, andre la seg på rommet å slappet av, mens noen få aquajogget i bassenget utenfor hotellet.. Alt i alt var det en rolig og kjekk dag.

Torsdag 17.April, blogg av Henriette Endresen

På dagens program ventet det to harde økter, som jeg tror vi alle hadde gruet oss til. Kl 07.00, før sola var stått opp hadde vi allerede hoppet i bassenget, og så vidt begynt å varme opp før dagens harde serie, 3*800m. Litt lenger ute i programmet under en stafett hadde Simon et lite uhell der han sklei på bassengkanten. Han slapp heldigvis billig unna med ei knekt tann, og litt neseblod!

Når Arild først er i gang med harde økter, er det ikke nok med en. For rett etter en kjapp frokost satte vi oss i bussen på vei til byen Soller. Der ventet en motbakke sykkelintervall på 14km med 6% stigning i snitt. Mange sure bein kom i mål på +- 1 time.

Etter en hard dag med mye kvalitetstrening, ser vi fram til en noe roligere dag i morgen.

Fredag 18.April, blogg av Malene Knutsen Breivik:

Dagen startet rolig da både jeg og Henriette sto over løpingen før frokost. Dagens første økt ble derfor 1t OW + 1t i basseng. Det var rolig i og med at vi hadde en ganske hard dag torsdagen. Etter en god lunsj var det rolig sykkel i 2t som sto på planen, med 6 innlagte spurter. Det ble 55km i et rolig tempo med en fin gjeng! Vi avsluttet det hele med lett stretching. Det ble tilsammen 4t trening, og en bra oppkjøring til spurttriathlon lørdag! Det sosiale er det heller ingenting å si noe på, det er en super gjeng som er med på tur!

Andre linker fra turen

3atlet

Flere bilder og videoer fra treningsoppholdet finner du på våre FB sider