Onsdag 29/8 kl 19.30 er første spinningtime for HTK medlemmer på Trimeriet. (Denne timen bestilles ikke og inngår i ditt HTK medlemskap om du har betalt treningsavgift til HTK) Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Trimeriet ønsker denne dagen å invitere til åpent hus for alle HTK-ere fra kl 18.30. Da kan du møte ansatte på Trimeriet og spinningtrenere fra HTK, samt få deg en omvisning og ta deg en treningsøkt om du ønsker.

Mikal vil også starte opp HTK spinningtime alternativ nr 2 på tirsdager og spinning for ungdom på torsdager, men dette starter ikke opp før etter høstferien. Kommer tilbake med info om dette senere.

Som HTK medlem får du spesialtilbud på kr 399 pr mnd hos Trimeriet og du kan fritt melde deg inn og ut – ingen binding. De har også et svært gunstig familiemedlemskap for oss i HTK.  For mer info ta kontakt med Trimeriet.

HTK bidrar til Trimeriet med at vi stiller opp som spinninginstruktører i tillegg til Trimeriets egne timer. Dette er timer som er spesielt rettet mot oss som bruker spinning til å bli bedre syklister. Dette gjelder fredag morgen kl 06.15 (starter 1 sept) og lørdag kl 08.30 (fra 2 sept)- samt kl 18.00 på Mandager.

Trimeriet har også et bredt utvalg av andre timer bla.a styrke, yoga, streching m.m. Se Trimeriets nettside for mer info.

Disse timene krever medlemskap på Trimeriet.