Trenersamlingen som ble avholdt i Ishallen i går ble en nyttig og sosial affære. Først og fremst fikk mange møte hverandre for første gang etter at de ble tildelt roller og oppgaver på årsmøtet, men også for å få en omforent forståelse og plan for videre arbeid.

Av de 13 fremmøtte var hovedvekt trenere og ansvarlige for Barn og Ungdom i HTK. Dette er også den målgruppen HTK satser mest på og som trenger mest struktur og planer.

Arild dro oss gjennom treningsprinsipper og anbefalinger for de forskjellige aldersgrupper. Deretter ble deltagerne delt inn i grupper basert på den disiplin de skulle bidra i.

Barne og UngdomsavdelingenDe nyvalgte representantene i Barne- og Ungdomsavdelingen (f.v Anne – Leder,  Mona – adm. barn og Aslaug – adm. Ungdom) benyttet muligheten til å treffes for første gang og diskutere kommende konkurranser og stevner for Barn og Ungdom i HTK.

 

 

 

 

Løp og sykkelGutta (f.v Johannes – løp, Asbjørn – løp og Rolf – løp) som skal bidra med løpe og sykkelkunnskap for de yngste fikk diskutert treningsformer og hvordan barna i HTK kan innlemmes i trialonsporten. På dette nivået er mye lek og moro stikkord for treningen.

Truls, som også er med som trener for denne gruppen, var forhindret i å delta

 

 

 

SvømmetrenereVåre dyktige svømmetrenere, her representert (bakfra og sidelengs) med Bjørn (grå genser), Jon Sigve (grønn genser), Ketil (cap) og Jorunn i striper, diskuterte og la sin strategi for svømmetreningene fremover.

HTK’s trenerapparat består av i alt 17 trenere innen svømming, sykkel, løp og basistrening. Oversikt og kontaktinfo finner du her

 

 

Takk til alle fremmøtte og takk til Arild Tveiten fra Triathlonforbundet. Fantastisk å ha en så flott gjeng å samarbeide med. Vi setter stor pris på det dere gjør for barn og ungdom i distriktet. Det vil bli en oppfølgingssamling like over sommeren.