Denne uken øker vi treningstilbudet med ytterligere mer moro

LØPETRENING for UNGDOM

Fra i dag og på onsdager fremover vil det bli løpetrening ute (Friidrettstadion) for våre ungdommer i aldersgruppen 13-19år.

Fra Ole Morten:

«Kl.17:10 hver onsdag fremover blir det løpetrening for alle ungdommer mellom 13 og 19 år i klubben. Vi håper flest mulig kan stille på denne treningen. Hensikten med denne økta er å ha en fellestrening for elite og bredde. Hovedfokus på denne økta er løpsteknikk, og vi kommer til å ha besøk av forskjellige løpetrenere for hver gang. Oliver er tilbake som hjelpetrener, men han vil ikke alltid være tilstede. Nå skal jeg Tela og Anne ta trener kurs, så da vil vi også være tilstede. Vi kommer til å holde oss ute lengst mulig og friidrettsarenaen bruker vi når den er ledig.»

 

SPINNING for UNGDOM (og Voksne)

Spinningøkten på torsdager er veldig populær og vi øker derfor tilbudet slik at de yngste har sin egen time og de eldre sin egen. Fra onsdag 19.11 vil vi ha en spinningøkt fra kl.1645-1730 for våre ungdommer fra 14år. Denne økten vil også være åpen for våre voksne medlemmer, men dersom det er fullt har ungdommen førsterett. Dette er et prøveprosjekt og blir ikke timen brukt vil den bli kuttet ut.

 

SPINNING for BARN (10-13år)

Timene fortsetter som før men spinningøkten er flyttet til kl. 1645-1730.  Minimumshøyde 140cm.

 

Det er 20 plasser på hver time og det er ikke nødvendig å være medlem i Actic for å delta. Spinningøktene er gratis og gjelder betalende medlemmer i HTK.