Norges Triathlonforbund har besluttet å legge NM Langdistanse triatlon 2014 til Haugesund igjen. Som i 2013 vil NM være en del av IronMan70.3 konkurransen.

 

Oslo 12.12.13

Styret i Norges Triathlonforbund (NTF) har tildelt Norgesmesterskap i langdistanse triatlon til Haugesund Triathlon Klubb (HTK).

Konkurransen  går av stabelen den 6. juli 2014 og består av 1900 meter svømming, 90 kilometer sykling og 21 kilometer løp. HTK kommer til å arrangere norgesmesterskapet  som en innlagt del i arrangementet Ironman 70.3 Haugesund.

”Etter rekorddeltagelsen under fjorårets NM Langdistanse i Haugesund gleder det oss voldsomt at Haugesund Triathlonklubb og Ironman 70.3 Haugesund nok en gang tar utfordringen og blir vertskap for konkurransen. ” sier Arild Mjøs Andersen, president i Triathlonforbundet.

HTKs leder Kurt Misje sier: ”Haugesund Triathlon Klubb ser det som en ære nok en gang å få lov til å arrangere NM Langdistanse triatlon. Braksuksessen i fjor viste at vi var klare for dette i Haugesund. Dette skal nok en gang bli en folkefest for deltagerne, triatlonsporten og publikum»

Ironman 70.3 Haugesund vil til sommeren arrangeres for tredje gang. Påmeldingen til nå viser at konkurransen nok en gang vil være et av tidenes største triatlonstevner i Norge.

Potensielle NM deltagere som alt er påmeldt Ironman 70.3 Haugesund kan registrere seg til NM via HTK eller NTFs hjemmesider. Nye deltakere melder seg først på Ironman 70.3 Haugesund for deretter å registrere seg til NM via HTK eller NTFs hjemmesider.

Det er opprettet en egen NM side hvor nyttig informasjon om konkurransen legges. Les også Triatlonforbundets nyhetsoppslag om saken

For mer informasjon kontakt:

Dag Oliver,  generalsekretær Norges Triathlonforbund. Mobil 990 99 533

Kurt Misje, leder Haugesund Triathlon Klubb. Mobil 400 37 422