Race report fra Tønsberg bytri NM

Øverste bildet: Malene (v), Anne Marte og Thea. Flotte representanter fra HTK og Haugesund.

Uken i forkant var jeg sammen med landslaget på samling i Oslo, og fikk inn mye god trening der. Uken gikk egentlig dårlig og jeg hadde ikke god form eller fart. Men jeg håpte alt jeg kunne på at formen var der lørdag.

Malene1Selve dagen sto vi ikke så altfor tidlig opp fordi jeg ikke skulle i ilden før klokka var 12:33. Fikk spist en god frokost og ordnet alt det nødvendige. Var veldig nervøs før start, men fikk roet meg litt ned etter en prat med Ole Morten. Fikk roet litt ned og gikk inn i min egen boble med musikk på ørene.

Svømmingen gikk ok. Stupet, som jeg har øvd hele vinteren på, gikk egentlig dårlig. Traff vannet feil og fikk umiddelbart masse vann i brillene. Gikk opp og tømte og prøvde å henge på gruppa foran men de var long gone. Gikk opp en gang til og tømte brillene en gang til men svømte hele etappen med saltvann i brillene.Malene2

T1 gikk greit og klarte å komme inn i en god gruppe på sykkel. Irriterte meg litt over at hun jeg gikk ut av T1 med ikke ville samarbeide før venninna tok oss igjen. Men når hun kom gikk farten opp og jeg gjorde det jeg kunne for å henge på. Etter ansiktsuttrykket mitt å dømme ser det slitsomt ut.

T2 gikk radig og jeg kom raskt ut på løp. Jeg kjente at jeg hadde dagen og presset det jeg kunne.

Hadde ingen aning og plassering når jeg kom i mål men var fornøyd for det. Når jeg fikk beskjed om 5.plass ble jeg kjempeglad. 3.plassen i jr. NM var også veldig overraskende og det fikk jeg ikke vite noe om før jeg kom opp pallen, derfor ingen HTK-genser!

malene4