Tredje del av «Bli med HTK-ungdom på trening». Denne gangen er det ut av allfarvei og inn i de dype skogene og opp på de høye toppene i Haugesund. Edda og Marlene skildrer fotturen som finner sted på lørdager.

Ukens høydepunkt er turen på lørdagene. Etter den en og en halv times svømmeøkten som starter kl 10 (alt for tidlig), er vi klare for å gå tur. Som de spreke ungdommene som vi er lar vi oss ikke hindre av det typiske smågråe Haugesundsværet. Før start lader vi opp med halvgode matpakker og GS. Noen er bedre kledd enn andre, men ut på tur aldri sur! Det var godt oppmøte med Anne som trener- vikar.

Vi bestemte oss for å gå nordover, og stole på retningssansen til Anne. Vi har en gylden regel på tur, og det er å ikke følge stier. Så det ble mye manøvrering gjennom tett skog. Det blir alltid mye tull og tøys underveis, på den sannsynligvis mest sosiale økten i uken.

På tur med oss må du tåle å bli våt og skitten på beina, og mye hopping gjennom skog og myr. Når vi endelig nådde toppen, var alle så late og slitne i beina at vi ikke gadd å reise oss for å ta gruppebilde. Etter noen småstrenge ord fra Anne, tvang vi rumpene våre opp og smilte fra øre til øre for kameraet

På vei ned gikk det raskt i svingene. Det ble noen fall og knall, men alle kom helskinnet ned. Guttene er alltid litt ekstra ivrige, og det ender ofte opp med en luke ned til jentene. Men jentene jobber iherdig med å utligne forspranget gjennom turen. Vi var så raske at vi endte med å bli 10 min før tiden, og måtte derfor ta en ekstrarunde i området. Det er viktig å holde tider!

Etter en vel gjennomført tur gikk alle hjem glade og fornøyde. Vi takker for turen og gleder oss til neste gang!

Her kan dere se hvor vi har gått

Edda & Marlene