Jeg har herved gleden av å presentere Trimeriet Haugesund som samarbeidspartner for HTK når det gjelder treningssenter. Trimeriet har en nær beliggenhet til Haraldshallen og er virkelig et treningssenter i topp klassen. Her finner du alt du kan tenke deg av utstyr, dyktige instruktører og god plass til å utfolde oss i.
Her vil vi kunne tilby spinning som er åpen for alle HTK medlemmer (som har betalt treningsavgift til HTK) tilsvarende slik vi har hatt de 2 siste årene på Vici. Tidspunkter og opplegg for dette vil vi komme tilbake til veldig snart.

For du som vil melde seg inn som medlem på Trimmeriet kan du få uante treningsmuligheter: Pris for å kunne benytte hele senteret(gullkort) vil for HTK medlemmer være kun kr 399 pr mnd og du kan fritt melde deg inn og ut. Samme pris kan Trimeriet også tilby til ektefelle/samboer/ungdom og evnt øvrige utover 2 i samme familie vil kunne gå gratis. Makspris pr familie er kr 799 om det da er 2 eller 4 som bor sammen under samme tak.

Dette er virkelig en fin mulighet til å knytte hele familien til HTK. Trimeriet vil tilby et bredt utvalg av spinningtimer både med Trimeriets ansatte, men også med instruktører fra HTK. Trimmeriet vil også tilby oss egen styrketreningstime som spesialsys til oss. Dette er det mange som kan ha nytte av.
Trimeriet har et stort utvalg av øvrige timer som vi som medlem på Trimeriet selvsagt kan benyttelse av. Se nettsider eller ta en tur innom Trimeriet her finner du det meste innen trening.

Trimeriet har tilbudt HTK som klubb en særdeles bra samarbeidsavtale(fri fellespinning for HTK) og vi vil på det sterkeste oppfordre flest mulig til å teste ut Trimeriet nå i høst. Dette kan du gjøre allerede i dag og husk du binder deg ikke og kan slutte når du vil( 1 mnd oppsigelse). Trimeriet og HTK ønsker å bygge opp et bredt treningsmiljø i sammen, og dette ønsker vi flest mulig i klubben vil støtte opp om. Om kort tid vil vi også invitere til » åpen» helg, informasjonsmøter osv. Mer informasjon kommer…..

MVH
Gunnar Hauso – på vegne av styret i HTK