Hei alle sammen.

Da er vi endelig klare til å dele ut alt klubbtøyet og det som er bestilt fra Adrena. Fra og med åpningstiden på Spinn fredag morgen, 26. mai, så kan du hente det som du har bestilt. Henvend deg til de i butikken og oppgi navn. I utgangspunktet henter vi kun til oss selv, men for familier er det selvsagt naturlig at en gjør en felleshenting.

Adrena vil også være tilstedet i butikken på fredag morgen , sammen med noen fra klubben for å hjelpe til med utdelingen.

Vi er glade for at Spinn hjelper oss med denne utdelingen, hvilket avlaster klubben og styret i stor grad i forhold av å levere dette ut selv. Spinn er en av våre gode samarbeidspartnere, der vi også får gode medlemsrabatter på det som selges i butikken. Det er derfor også et poeng å få flest mulig av oss inn i butikken hvor vi kan kjøpe produkter vi har bruk for. Vi oppfordrer dermed de som trenger noe utstyr, det seg være alt fra regntøy til ekstra slanger eller bremseklosser eller hjelm, til å se på utvalget hos Spinn når de likevel er inne for å hente utstyr.