Sesongen som vi alle har gledet oss til står nå for tur. Knirken er vi i full gang med – snart er det både Haugesund Triathlon og IM Haugesund.
For å kunne gjennomføre alt dette trenger vi at alle i klubben er med og bidrar. Om alle er med å gjør litt har vi ingen problem med å gjennomføre det som vi i felleskap har besluttet at vi skal gjennomføre.
Veldig mange i klubben gjør allerede en stor innsats. I første omgang nå har vi behov for å få 1 gjerne 2 personer til å ta ansvar for gjennomføring av Ironkids den 2 Juli. Dette er et kjapt og effektivt arrangement som er dagen før IM.
Vi trenger flere frivillige til selve gjennomføring- men det er viktig at vi får noen til å ta ansvar for dette så raskt som mulig – slik at planleggingen kan gå sin gang.
Veldig flott om noen kan påta seg dette nå – erfaring fra de som har gjort dette tidligere vil bli formidlet. Send en melding til meg om du kan fikse dette.
Videre vil jeg oppfordre til å melde seg som frivillig på Knirken konkurransene som kommer fortløpende nå – send en melding til Robert Svaneland.
Sist men ikke minst vil jeg oppfordre alle medlemmer til å være med å bidra med dugnadsarbeid under Haugesund Triathlon. Her vil jeg presisere at både voksne og ungdom som skal delta selv – bør også bidra.
Da kan dere velge mellom rigging på fredagen, Barnetriathlon på lørdagen eller rydde etter arrangementet på søndag (om «alle» er med går dette kjapt).
Flere er med å jobbe både før under og etter arrangementet.
Husk også å melde deg på Haugesund Triathlon, still opp på Knirken (helt gratis) og støtt opp om Ironman som også nærmer seg. På vegne av styret i HTK Gunnar Hauso