Fortvil ikke, samme helg arrangerer våre gode kollegaer i Stavanger nykommeren «Stavanger Triathlon».

Her er en melding fra arrangøren:

«Stavanger Triathlon går av stabelen for første gang med utgangspunt i Stokkavannet den 23. juni. Vi kjører både olympisk og sprint distanser i raske og fine løyper. Perfekt oppladning for Haugesund 70.3 for HTK’ere som ikke kom med på sprinten i Auklandshamn samme helga eller vil prøve en olympisk distanse som testløp.

Siden dette er første året begrenser vi påmeldingen til 200 deltakere, halvparten på kort og halvparten på lang distanse. Området rundt Speidermarka blir start, mål og vekslinger. Her vil deltakerne passere flere ganger og det vil være stor aktivitet, ypperlig for publikum til å følge med på teten og sine egne håpefulle. Som en ekstra utfordring vil vi arrangere lagkonkurranser for tre utøvere på begge distansene. Ikke stafett, men summen av de tre beste registrert på samme lag eller klubb. Vi kjønnsutjevner tidene slik at herrelag, damelag og mixlag konkurerer på like vilkår.

Det blir tidlig start for de som vil ta ferja direkte til start med det går! Gi beskjed om du kommer med ferja om morgenen så kan vi ha startpakkene klare. For de som vil overnatte har vi et godt tilbud på Rica Forum.

Vi håper å se mange fra HTK til start i Stokkavannet!

Sjekk oss ut her:
http://www.stavangertriathlon.no/
http://www.facebook.com/StavangerTriathlon#!/StavangerTriathlon