Søndag 17.11 stiller Haugesund Triathlon klubb på sitt første svømmestevne når HSK arrangerer rekruttstevne i Haraldshallen

 

 

31 HTK barn/unge mellom 9 og 17 år deltar i sitt aller første svømmestevne. Dette er ett rekruttstevne hvor det ikke er lisens krav og det er en fin tilvenning til svømmestevner , før en etter nyttår vil begynne å delta i approberte stevner med lisenskrav.

For de unge triathlon utøverne er svømming det viktigste første steget innenfor denne idretten. Vi legger derfor spesielt vekt på at de utvikler seg maksimalt innenfor svømming mht teknikk og mengde på de treningstidene klubben har tilgjengelig.

De fleste har nå trent svømming siden slutten av august og det er veldig kjekt å se den enorme framgangen de har hatt. Noen av de eldste har  trent svømming i snart ett år og det ser vi tydelig på det nivået de har kommet til.

Stevnet i Haraldshallen starter med oppvarming kl.1000 og stevnestart kl. 1100. Vi håper så mange foreldre/besteforeldre venner og kjente tar turen opp for å se sine i begynnelsen på en triathlon og svømmekarriere.

Vi ses i Haraldshallen søndag 17.11!