santini-logoÅrets HTK kolleksjon er klar og webshoppen er nå åpen for de som ønsker å handle det nye og eksklusive triatlon- og sykkeltøyet.

Denne gangen er det velkjente Santini som står for produksjonen av tøyet. Santini, som har levert tøy siden 1965, har flere sykkellag og proff-triatleter som benytter seg av tøyet. Kolleksjonen inneholder en rekke forbedringer siden i fjor.

HTK kolleksjonen består av Tri-suite hel og delt til herre og dame, sykkeltrøye, sykkelbukse og langarmet jakke med windstopper. I tillegg har vi med den etterspurte hettegenseren og ny-designet kort sykkelhanske. Håper tøyet faller i smak!

NB! «ITUs regelverk er strammet inn og sier «If the suit has a zipper it will be located at the back (except for middle and long distance events) and will not be longer than 40 cm».
Det er ikke avklart hvordan det norske regelverket blir tilpasset denne sesongen, men regelverket vil bli implementert på sikt. På mellom, og langdistanse, er det fortsatt åpning for glidelås i front. Slike drakter bør selges (og markedsføres) tydelig merket som mellom/langdistansedrakter.» Norges Triatlonforbund

Webshoppen vil bare være åpen en kort periode så benytt sjansen! Leveringstid i god tid før de viktige konkurransene begynner.

Her kan du bestille klubbtøy!

Vi har også klubbtøy på lager om noen ønsker å kjøpe fra fjorårs kolleksjonen. Selges til innkjøpspris

PS! Den observante leser ser at det er god plass til en Hovedsponsor på ryggen…