4. utgave av Knirken Sprint ble ikke som de tidligere, denne gangen ble den gjort om til en duatlon. En begredelig kald vår gjorde at de 63 startende slapp å utføre svømmedelen. Med bare 6.9 grader i vannet ville vi ikke utsette noen for den fornøyelsen.  Temperaturen i vannet i fjor vår var 15.5 grader! Altså over dobbelt så varmt. Trøsten fikk være at regn og vind holdt seg borte så det var fine forhold å løpe og sykle i.

De startende ble sendt av sted nøyaktig kl.18.03. Løpedelen som erstattet den kalde svømmeturen gikk langs Eivindsvannet opp til O-hytten med retur langs hovedveien til start.

Sykkel
Sykkeletappen gikk fra Stemmen mot Skåredalen, under innfartsveien og inn på Ørpetveitsveien. Videre til venstre inn på Spanneveien hvor man syklet til Tuastad skole for å snu. Samme løype tilbake, totalt ca 20 km.

Løp
Løpingen gikk fra startområdet opp til pumpestasjonen noen hundre meter inn på anleggsveien.

Førstemann i mål ble Birk på tiden 1:00:24, med Irek like bak (1:02:23) og Magnus på tredje (1:03:08). Birk avanserte fra tredje til førsteplass og HTK ungdommen befester sin posisjon i toppen. Vår landslagsutøver, Endre, var ikke med grunnet avreise til konkurranse i utlandet dagen etter.

1.plass Birk (t.v), 2.plass Irek.

1.plass Birk (t.v), 2.plass Irek.

Damene?
HTK damene fornekter seg ikke. I fjor var 12 stykker med, denne gang 22. Knirken dronningen, Astrid, var best av damene med tiden 1:13:44 (18.plass totalt), Jorunn tok andre plassen med 1:18:20 og Elisabeth kom fattige 9 sekunder bak på tredje plass. Se hele resultatlisten for herrer og damer nedenfor. 

Linker

Takk for et flott arrangement gjort mulig av engasjerte deltagere, frivillige og publikum. Uten dere ingen konkurranse. Neste Knirken Sprint blir en del av Haugesund Triatlon 30.8.

Resultat – Kvinner
(Klikk på bildet for større versjon)

Knirken Sprint våren 2015 - kvinner

 

 

Resultater – Totalt

(Klikk på bildet for større versjon)

Knirken Sprint våren 2015