Gratulerer med dagen, kjære medlemmer, venner, sponsorer og samarbeidspartnere til Haugesund Triathlon Klubb!

I dag blir HTK 5 år.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere, som bidrar til at vår klubb lykkes med å begeistre så mange barn, unge og voksne for denne herlige idretten. Uten engasjerte medlemmer, fantastiske trenere og mange andre frivillige hadde vi ikke oppnådd så mye på så kort tid. Det tok bare åtte måneder fra starten, til vi ble Norges største triatlonklubb. Siden 2016 er Team Tvilling en del av klubben. Klubben har et stort tilbud for triatleter i alle aldrer, og med rundt 90 barn og ungdommer på medlemslisten, er vi enestående. Vi har all grunn til å bære klubbens farger med stolthet.

Det er mye å se frem til også i 2017. Arrangementskomiteen har begynt med planlegging av en jubileumsfest og selvfølgelig står alle de vanlige aktivitetene på menyen. Det er bare å glede seg!

I februar vil vi presentere våre sponsorer for 2017. De fleste av våre tidligere sponsorer og samarbeidspartnere er med oss også i fremtiden. De yter alle på sin måte et viktig bidrag til klubblivet vårt. Vi er i sluttforhandlinger med nye partnere og om bare noen få uker er vi også klar til å åpne webshopen med årets klubbtøy. Leveransene vil nå dere, før sesongen er skikkelig i gang. Fem spennende år har gått i en fei. Lykke til med 2017!

Med beste sportslige hilsener

Michael Gräfe

Styreleder i Haugesund Triathlon Klubb