Heia Haugesund Triathlon Klubb!

Ja, for med det fine været får en lyst til å heie på noe; på ALT! Man får lyst til å henge opp flagg og bannere, finne frem fløyter og blåseinstrumenter, sykler, løpesko, svømmehetter, gamle tanter og enda eldre onkler. Vi er klar for triatlonfest!!

Vi er alle klare for en ny periode i blått, grønt og hvitt/sort – HTK sine farger. Vi står foran mange nye, spennende triatlon- aktiviteter i all slags former og på alle slags nivåer i tiden som kommer.

For det nye styret i HTK skal det handle om å heie frem alle, som på sitt vis, har eller føler relasjon til klubben. Vi er mange medlemmer, både barn, ungdom og voksne, men det er plass til mange, mange flere! Bli med inn – du vil ikke angre!

Vi skal sørge for å heie frem frivillige, sponsorer og samarbeidspartnere, andre klubber, andre utøvere, konkurrenter og for ikke å glemme: Vi skal heie frem de som utelukkende ønsker å være en del av vår klubb fordi det kjennes sosialt, trygt og riktig, og ikke fordi de først og fremst er interessert i å konkurrere. Vi skal heie frem raushet, smil og inkludering, stå på -vilje og konkurranseteft – ja, du verden som vi skal heie!! Vi skal heie på DEG.

Med det første styremøtet etter årsmøtet kom også, som nevnt, det gode været. Som for å signalisere at triatlon bringer godt med seg. Triatlon som idrett kan utøves på like mange måter som det finnes mennesker; det er DU som legger lista for hvordan din triatlonhverdag skal utformes. SAMMEN finner vi gleden i det å få være del av det triatlon- eventyr vi ser i lille Haugesund og Norge i dag.

Det nye styret avholdt sitt første, korte oppstartsmøte tirsdag 10. april. Etter at møtet var ferdig, dro tilnærmet lik hele styret direkte til løpetrening inne i Deep Ocean Arena.

  • Så kjekt tiltak! sprudler Tove Aase Årekol.

Tove Aase Årekol har sittet i styret i klubben i flere år allerede. Sammen med seg har hun, for perioden 2018, nå fått:

Anne Elisabet Askeland -styreleder-

Svein Jarle Aasen -nestleder-

Karen Hasselberg Sørensen -kasserer-

Gunnar Hauso -styremedlem-

Karen Magnussen -styremedlem

Espen Grunnaleite -styremedlem-

Cornelia Bloch -varamedlem-

Christian Völker -varamedlem

Ikke nøl med å ta kontakt med oss skulle det være noe du lurer på. Du når oss på post@haugesundtri.no eller på mobil: 95 94 59 08 (Mob. Styreleder Anne Elisabet Askeland)

Psst! Flagg og bannere, strålende vær, regionens klubber, fargene rødt, hvitt og blått og blått, grønt og hvitt/sort… Vi prater naturligvis om årets 17. mai feiring i Haugesund! Styret i Haugesund Triathlon Klubb vil på det sterkeste oppfordre alle som har tid og anledning til å stille under HTK sin fane i årets Folketog på 17. mai. Nærmere informasjon kommer i eget informasjonsskriv så følg med!

Styret, HTK

Styret i HTK – rett fra møte og på løpetrening; fordi det e` så skoi!

Fra venstre: Espen Grunnaleite, Christian Völker, Gunnar Hauso, Tove Aase Årekol, Karen Synnøve H. Sørensen og Karen Magnussen.

Styreleder Anne E. Askeland, nestleder Svein Jarle Aasen og vara Cornelia Bloch var dessverre forhindret fra å løpe denne tirsdagen. Sånn er det bare av og til 😊!