Gjennom de neste ukene ønsker ungdommene i Haugesund triathlon klubb å gi gamle og unge, klubbkamerater og konkurrenter et innblikk i klubbens hverdagsaktiviteter. Gjennom egne bilder og tekst vil de selv skildre og fortelle hva de opplever på trening.

 

Først ut er Thea L og Kari som gjenforteller hvordan det var på spinning på Vici torsdag 19.1

 

Det var igjen torsdag som betyr en tur til Helsehuset i Haugesund sentrum og inn på Vici treningssenter for å spinne. En god gjeng fra ungdomsgruppen var samlet for 1 time spinning og alle konkluderte med at de var fit for fight! Med råbra musikk og en heftig trener som hadde satt opp et hardt men gøy program var det rett og slett duket for GS(God Stemining). Denne gangen sto 5×6 min på tavlen, og som den kunstneriske personen Coach-Iden er hadde han tegnet et fjell for å demonstrere programmet. Litt oppover, litt nedover og noen akselerasjoner. Vi har gjennom høsten og vinteren byttet litt mellom litt ulike programmer. Den vi har kjøret mest er 3x11min med 45sekunder hardt og 15 rolig der vi har hatt ulike arbeidsoppgaver på alle dragene for å simuler utesykling. Vi i HTK-ungdom har en regel om at for å kunne snakke under intervallene må vi være i 300watt-Klubben(Sykle med over 300w i snitt på alle intervallene). Dette er fordi Coach-Iden kun liker å høre sin egenstemme, men om ikke lenge gir vi han utfordring.

Etter 30min med høy puls var vi alle gjennomsvette men enige om at vi hadde gjennomført med karakteren 10/10 i stil. En liten time etter spinningen er det svømming i Haraldshallen så vi er alltid rask med å fylle opp igjen lagrene, maks 20min etter at dragene er ferdig har vi spist. Favorittene er sjokolademelk, frukt og skiver.

Foto: Mats og Trond August klare for en spenstig økt!

 

Foto: Erik fornøyd med økten

 

snittwatt

Foto: Gode samtaler før og etter intervallene er viktig!

Sportslig hilsen Thea L og Kari