Her er listen over deltagere i årets NM Langdistanse Triatlon som kjøres samtidig med IronMan70.3 i Haugesund

Deltagelse i NM forutsetter at du er medlem i en Triatlonklubb (http://triathlon.no/finn-en-triatlonklubb) og at du har løst helårslisens http://triathlon.no/lisens/. Utøvere som ved kontroll ikke har overholdt dette vil ikke komme på  listen over NM resultater

SEEDING
Eliteutvalget i Norges Triathlonforbund har satt opp en seedet Herre gruppe som vil starte i pulje 1. Gruppen er basert på resultater fra fjorårets NM langdistanse, søknader fra utøvere og en vurdering ut fra påmeldte utøvere sitt nivå. I tillegg til at de faktisk har meldt seg på NM. Kvinneklassen har en seedet gruppe som starter etter Herrer Pro, resten starter i egen pulje. Se IronMan programmet for detaljer.

 

NB! Flere utøvere på listen nedenfor har ikke angitt klubbtilhørighet, mens andre har fått oppgitt annet klubbnavn. Dette er knyttet til din profil eller det du oppgav på Topptid.no.Det er klubbnavnet du har registrert ved lisenskjøp eller ved påmelding til IronMan som vil vise på resultatlistene. Det er kun utøvere med gyldig årslisens og gyldig klubbtilhørighet som vil komme på NM listen.

Årets felt er historisk stort 

NM Lang 2015v2

 

 Nyttig info om NM Langdistanse 2015

 

Lykke til alle sammen!