1Team Tvilling sier du? Har du ikke hørt om Team Tvilling vil du garantert gjøre det fremover både i media, Facebook og våre websider i tillegg til på vei eller vann i Haugesund distriktet.

Triatlonforbundet har fått midler til innkjøp av utstyr for å starte opp en handikapgruppe hos et av landets triatlonklubber. Haugesund Triathlon Klubb (HTK) ble med sitt engasjement og arbeid med barn og ungdom (og initiativet med Team «No Limits) valgt ut til å være pilot i prosjektet.

Onsdag 11.11 fikk vi en hel bil med utstyr i fanget. 3 kajakker, 3 sykler og 3 løpestoler. Nå er vi på jakt etter «tvillingpar» som ønsker å være med oss. Et par kan bestå av foreldre/ungdom, kamerater eller ledsagere som ønsker å hjelpe en handicapet til å oppleve noe utenom det vanlige.

2HTK vil legge til rette for at tvillingparene skal kunne være med på de treninger som HTK gjennomfører. Eksempelvis kan løpestolen benyttes inne eller ute når vi har løpetrening, sykkelen kan benyttes på våre felles sykkeløkter eller på Go-kartbanen og kajakken kan være med når vi svømmer ute i Eivindsvannet eller i Skeisvannet.

I januar vil Team Tvilling fra Danmark komme til Haugesund og HTK vil sette opp et infomøte for alle som er interessert. Men vent ikke til da. Ta kontakt nå om du ønsker.

Vårt mål er å ha minst tre tvillingpar på startstreken under Haugesund Triatlon 2016

 

Kjell Bjelland i Djerv 1919, kjent fra NRK serien «Ingen grenser» og Anne Skogland fra HTK vil være to sentrale personer i en arbeidsgruppe som settes ned til prosjektet.

Spørsmål kan rettes til post@haugesundtri.no

Linker
Team Tvilling Bildealbum
Team Tvilling Videoer

Reportasje Haugesunds Avis

Web: http://www.teamtvilling.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/TeamTvilling

Instagram: https://instagram.com/teamtvilling/