Tirsdag 12.1.2016 – en historisk dag!  Team Tvilling Norge er en realitet, og HTK er i gang med sin satsing på bevegelseshemmede, som første triatlonklubb i landet.

Steen og Peder fra Team Tvilling Danmark

Steen og Peder fra Team Tvilling Danmark

Vi fikk besøk av Steen og Peder fra Team Tvilling Danmark som holdt et gripende, morsomt og tankevekkende foredrag under info møte som ble holdt i Deep Ocean Arena.

Haugesund Triathlon Klubb har nå gleden av å invitere deg med funksjonshemming til å trene med oss. Her kan alle være med uansett grad av handikap. Vi er valgt ut som pilotklubb i Norge og utstyr er allerede på plass. HTK har tilgjengelig 3 løpestoler, 3 sykler og 3 kajakker som kan benyttes av personer som ønsker å være med oss. Vi er klare til oppstart, er du med?

Tone Sletten og Ingelin Paulsen fra Team Tvilling Norge

Tone Sletten (bak) og Ingelin Paulsen fra Team Tvilling Norge

Det vil være mulig å løpe sammen med resten av HTK gjengen innendørs hver tirsdag i Deep Ocean Arena og sykle og svømme sammen med HTK når ute-sykling og svømming begynner på våren. Det er ingen krav om å være med på et triatlon, men har du lyst har du mulighet.

HTK har flere medlemmer som ønsker å være ledsagere, så dersom du kjenner noen som kunne tenke seg å prøve er det bare å kontakte  Anne Nagell Skogland, tlf 92499581 epost: anne.n@haugnett.no

Om Team Tvilling

Team Tvilling ble startet av tvillingene Steen og Peder i Danmark. Peder manglet oksygen under fødselen, er spastiker og sitter i rullestol. Det har ikke begrenset hans livsutfoldelse og brødrene har startet mange Team Tvillingforeninger i Danmark.

De etablerer seg nå også i Dubai, Norge og Nord-Tyskland. Budskapet deres er å åpne omverdens øyne for at rullestolbrukere og handikappede kan mye mer sammen enn de tror og de håper å kunne inspirere til å se muligheter fram for begrensninger!  Se www.teamtvilling.dk

 

Se opp, det kommer til å dukke opp mange løpesykler på Haugalandet etterhvert.

Steen og damene

Steen og HTK damene (Signe Endresen (v.b), Tone Sletten og Ingelin Paulsen)