Rosa sløyfe-løpet ønsker å skape økt oppmerksomhet rundt brystkreftsaken, og inntektene går til Rosa sløyfe-aksjonen. Løpet arrangeres i år i åtte forskjellige byer. Rosa sløyfe-løpet blir nå arrangert for andre gang i Haugesund. Løypa er lagt til idylliske Vangen. Jeg føler meg heldig som er ambassadør for løpet og i den anledning håper jeg at medlemmene i HTK ser viktigheten av å være på dette. Målet med Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning.

Løpet arrangeres 3. oktober og starter kl. 19.00. Start og mål er på samme sted som i fjor, Haugesund Friidrettsstadion. Løp eller gå med noen du er glad i, venner, familie, kollegaer eller løp sammen med andre fra Haugesund triathlonklubb. Uansett er du med å støtter en god sak. Hyggelig å se at det allerede er mange av dere på startlisten, og jeg håper klubben stiller mannsterke denne dagen. Du kan velge mellom to ulike distanse: Ca. 3 km og ca. 6 km. Håper å se mange løpeglade og engasjerte deltakere som støtter en viktig sak!

Rosa sløyfe-løpet er en unik opplevelse hvor vi sammen bidrar til å hjelpe andre. Vi må huske på at brystkreft rammer flere enn den som får det. Og nå kan du være med og vise omtanke med dem som er rammet.

For mer info se Facebook siden “rosa sløyfe-løpet”.
Link på for påmelding og all informasjon om løpet finner du på:
https://www.rosasloyfelopet.no/haugesund/

Bli med og støtt en god sak du også. Håper å se deg på startstreken.
Mvh Katrine Andreassen Lindøe