Haugesund Triathlon Klubb har den glede å invitere ungdommer født 1996-2000 til åpen nasjonal samling i Haugesund 11.-13.desember

Dette er en samling for alle ungdommer som satser på triatlon og invitasjonen sendes ut til klubber som er medlem av Norges Triatlonforbund samt direkte til foreldre og utøvere som vi tidligere har hatt med på samlinger, eller har kontaktdata på.

For klubbene så er det viktig at dere videreformidler invitasjonen til aktuelle utøvere i deres klubb.

 

For utøvere: Til dere av utøverne som får denne invitasjonen direkte, så er det viktig at dere informerer deres foreldre. For dere under 18 år, skal påmeldingen komme fra foreldrene deres. Og informer klubben deres om at dere ønsker å være med.

Deltagelse krever medlemskap i klubb og at en har løst helårslisens.

 

For klubber: Vi ønsker at samlingen skal være en arena for kompetanseutveksling og dialog med klubbene og deres trenere.  Vi forventer at alle klubber som stiller med tre eller flere utøvere har med minst en voksen leder. Det er selvfølgelig lov å være flere ledere.

Formålet med samlingen er å måle ferdighetsnivået med jevnaldrende som satser på triatlon og bli kjent med hverandre. De fleste landslagsutøverne vil være tilstede på samlingen, nettopp for at dere skal føle på treningsnivået på de utøverne som vil satse for alvor på triatlon. Noe av treningen vil være tester som vi gjennomfører for å teste nivået på dere.

Treningshelg2015H (5) (Medium)Testene vi har er inndelt etter ferdighet og aldersnivå:

  • Lørdag: Svømmetest på 800m/400m,
  • Søndag: Løpetest på 3000m/5000m.

Så det er bare å begynne å forberede seg. Det blir forventet at dere har forberedt dere mot disse testene og er klare når dere kommer på samlingen.

 

Ledere:
Hovedansvarlig for samlingen blir klubbens hovedtrener, Mikal Iden.
Påmelding og spørsmål som dere måtte lure på tar dere med han eller sportslig leder.

 

Har du lyst til å bli med?
Spørsmål om deltakelse og generelle spørsmål, ta kontakt med:

 

Meld deg på:
Send e-post delta@haugesundtri.no  Fristen er 27. november Etter dette vil vi sende ut mer informasjon med lenke til endelig registrering og betaling.

NB! Det er begrenset med plasser oppad til 40.

 

Reise:
Alle må komme seg til Haugesund på egenhånd. Men gi beskjed til Ole Morten når dere kommer.

Kostnader:
Alle må betale sin egen reise fra hjemsted til Haugesund, kost og losji er organisert av HTK.
Det beregnes en egenandel på kr 500 for middag fredag og lørdag samt lunsj lørdag og søndag.
Klubbene dekker selv kostnadene for sine ledere.

 

Sportslig hilsen

Mikal Iden

Hovedtrener Haugesund Triathlon Klubb

 

Om Haugesund Triathlon Klubb

Haugesund Triathlon Klubb ble stiftet 23.1.2012 og allerede etter åtte måneders drift ble HTK erklært Norges største triatlonklubb med sine 248 medlemmer. Siden den gang har medlemsmassen økt jevnt og trutt og for bare en uke siden passerte medlemstallet 500.

I 2013 opprettet HTK en egen Barne og Ungdomsavdeling som i dag teller 110 barn og ungdommer mellom 7 og 19 år. Endre Espedal er vår første landslagsdeltaker, men bak han kommer flere gode ungdommer som gjør det veldig godt i lokale og nasjonale konkurranser.

Siste nytt i HTK er starten på en egen handikap avdeling. I samarbeid med Team Tvilling i Danmark er vi nå helt i startgropen og har som mål å få tre deltakere med ledsager på startstreken under Haugesund Triatlon 2016.