Sommeren er på hell. Temperaturene synker ørlitt for hver dag, men alle som en så profiterer vi, på ulikt vis, på at det fremdeles er sol og mild bris å spore innimellom.

Treningene har så smått startet opp igjen; vi anbefaler å følge med på oppdateringer som legges ut fortløpende! Styret har hatt sitt første styremøte i høst -Sportslig Utvalg likeså.

Som for andre kjekke aktiviteter så ser vi oss også i år, nødt for å ta en liten kvalitetssjekk på om systemene for betalt medlemsskap virker. Sørg derfor for å ha betalt medlemsskap og treningsavgift (hvis du aktivt deltar på fellestreninger i regi av klubben) slik at du, på forespørsel, kan vise til at nettopp du har sikret deg et flott medlemsskap i vår klubb! Medlemskontingent og treningsavgift er en svært viktig inntektskilde for klubben. Inntektene gir oss mulighet til å tilrettelegge for at du og dine medHTK `ere effektivt kan trene sesongen gjennom. Vinn-vinn – for begge parter der, altså.

Aktiviteter/Kurs:

Aquathlon
28.08: Tirsdag 28. august inviteres barn i alderen 7-13 år til aquathlon i Vangen, start kl. 18.00. Mer informasjon: https://www.facebook.com/groups/380535462065037/?fb_dtsg_ag=AdzAslQuCUIL7aLs3B-iLqeATjwasDMMtDqcIU2ZD9reHA%3AAdz58OFyjEVcsZhIJQYmwdLeSdGG-iNr73BwNlqMmW4zHQ

INFO Møte og spinning
29.08: Nye medlemmer inviteres til INFOmøte -HTK, på Trimeriet, Haugesund onsdag 29. august kl. 19.15. Trimeriet inviterer til åpent hus fra klokken 18.30 i tillegg til at høstens første onsdagsspinning HTK starter klokken 19.30! Denne kvelden kan du virkelig få i både pose og sekk – moroa starter altså klokken 18.30! Vi ønsker alle velkommen.

Førstehjelpskurs
18.09: Tirsdag 18. september inviteres trenere og frivillige (med vekt på de som allerede har tatt stasjonærvaktkurs) til førstehjelpskurs  fra klokken 18.00-21.00, Ishallen. Der vil det bli gitt en innføring i livreddende førstehjelp, skader og drukning i tillegg til at det vil bli holdt en demonstrajon av hjertestarter. Kurset holdes i regi av faglærte ressurspersoner hos Stamina Haugesund og det er for klubben kun en ting å si: Takk, Stamina! Det kan redde liv. Trenere og frivillige vil ha førsteprioritet til kurset; eventuelle ledige plasser vil bli annonsert senere med oppfordring til medlemmer generelt om å melde seg på.

Crawlkurs
15.10: Etter høstferien, nærmere bestemt mandag 15.oktober, starter høstens crawl kurs. Det er å presisere at det blir avholdt kun ett crawlkurs i høst. Crawlkurset er for HTK medlemmer som har betalt treningsavgift.

Vi kjører førstemann til mølla prinsippet ved påmelding til følgende mailadresse: gunnar@bygnesbygg.no snarest og innen 30.september. Pris: Kroner 500,-/deltager betales til konto:3240 07 87831. 

Betalt avgift er å anse som påmelding. 

Vi gleder oss til nok en ny triatlonhøst sammen med våre flotte medlemmer. Har du spørsmål- uansett hva, i relasjon til klubbens aktiviteter: Ta kontakt på post@haugesundtri.no

Og du: Lurer du på om naboen egentlig lurer på om hun skal be naboen sin om å be han over gata, om å bli med på en trening….? Ta dem med deg alle tre! Vi sees!

Styret