Haugesund Triathlon Klubb har pr. i dag triatlontilbud for barn og ungdom fra 10-19 år fordelt på to aldersgrupper, 10-13 år og 14-19 år. Fra høsten 2014 er tilbudet utvidet til også gjelde barn fra 7-9år.

barnesvømming

Den yngste gruppen trener hovedsaklig svømming og løping. I tillegg har vi Crossfit (basistrening) høst- og vinterstid.

Gruppene 10-13 og 14-19 trener også på landevegssykkel (racer) sommerhalvåret. Treningen foregår da på lukket bane (Go-kartbanen på Årabrot). HTK kan tilby sykler til utlån. Sykkeltøy samt sykkelsko og pedaler må den enkelte holde selv.

 

Alle har treningstider som oppsatt i oversikten på høyre side. 

 

Lån av utstyr til ungdom 14-19 år

For de av dere som ønsker å prøve triatlon eller som ikke ønsker å foreta store investeringer på noe som man er usikker på om man vil holde på med, har HTK vært så heldige å få hjelp fra Spinn, Sparebankstiftelsen, Alf Lea & Co og Norges Triathlonforbund.Sparebankstiftelsen (Large)

Vi har utstyr tilgjengelig om noen ønsker å teste ut triatlonsporten. Det finnes forskjellige type avtaler som tilpasses den enkelte.

Hjelm samt pedaler og sykkelsko er utstyr den enkelte må ha selv. Til løping er det nødvendig med joggesko og synlige, luftige klær. På svømmingen bør man ha tettsittende badeklær, svømmehette og svømmebriller.

Alf Lea & Co har utstyr til svømming. Der får du også gratis HTK svømmehette. Spinn sykkelshop har sykkel- og løpetøy og MX på Raglamyr kan hjelpe deg med løpesko.

HTK vil har konkurransetøy tilgjengelig for lån konkurransedagen.

 

 

Ønsker du mer informasjon? Send en e-post til ungdom@haugesundtri.no

Ønsker du å bli medlem? Les mer på her

 

Treningsplan 

(dette programmet er tilpasset HTK’s elitegruppe, men kan benyttes av alle som ønsker å ha et treningsprogram å følge)